ІКАР та міжнародний політикум в Сеймі Литовської Республіки обговорять ставлення російського суспільства до військової агресії.

Інститут конфліктології та аналізу Росії поділиться результатами досліджень російського суспільства з представниками політичного керівництва та дипломатичного корпусу країн-партнерів України на міжнародній конференції «Ставлення російської громадськості до війни: Чому проблема Російської Федерації не обмежується режимом Путіна?», яка пройде у Вільнюсі 22 травня 2023 року.

Серед запрошених гостей члени та голови комітетів національної безпеки, оборони та закордонних справ парламентів, міністри закордонних справ, міністри оборони та посли країн, що підтримують боротьбу України з російською агресією.

Мета конференції полягає в тому, щоб зібрати разом парламентаріїв та експертів з США, Німеччини, Швеції, Фінляндії, Польщі, Іспанії, Італії, Франції, Португалії, Чехії, Естонії, Латвії та Литви для обговорення дослідження ІКАР щодо поглядів у Російській Федерації, оцінити стратегічні рішення щодо підтримки України, оборонної політики НАТО, моделювання сценаріїв "Росія після війни" та міграційної політики в контексті цього дослідження.

У ході конференції планується висвітлити причини підтримки російським суспільством військової агресії проти України, готовності підтримати війну проти своїх сусідів та країн НАТО, методи впливу російської пропагандистської машини на населення та механізми протидії такому впливу.

Дата: 22 травня 2023 року Місце: Вільнюс, Литва, Сейм Литовської Республіки, Зал Конституції

НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «СУЧАСНА ВІЙНА І ПРА...

Дізнатись більше

ІКАР презентував дослідження динаміки ставлення ро...

Дізнатись більше

ІКАР презентував дослідження «Russian public attit...

Дізнатись більше